Passie voor wijn, Zuid-Afrika en lekker eten!

Na onze vele reizen (sinds 1997) naar het mooie Zuid-Afrika, bekend en geroemd om haar mooie natuur, het heerlijke eten, topwijnen en de gastvrijheid van de bevolking, hebben wij een enorme passie voor dit land gekregen en voor haar wijnen.

Wij willen die passie voor Zuid-Afrikaanse wijnen naar Nederland halen om deze hier te kunnen delen met jullie, als wijnliefhebbers.
Niet de wijnen die je in de supermarkt vind, maar de pareltjes van kleine wijnboeren, die echt met liefde en passie voor wijnen worden gemaakt met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Al onze wijnen zijn met zorg door ons geselecteerd en geproefd op onze vele “werkvakanties” en tevens familiebezoek naar het Zuid-Afrikaanse wijngebied rondom Stellenbosch, Paarl en Franschhoek, waar het klimaat zeer goed is voor het maken van wijnen.
De zon, de heuvels en bergen zorgen voor topwijnen.

Samen hebben wij geproefd, beoordeeld, nog meer geproefd, rondleidingen gehad, over de wijnvelden gestruind en gesproken met de wijnmakers van de verschillende wijn estates om zo tot een mooie selectie van wijnen te komen die wij importeren naar Nederland.
Hierdoor hebben wij een goede band opgebouwd met de wijnmakers en importeren wij de wijnen rechtstreeks vanaf de wijn estates zonder tussenkomst van derden zodat wij de wijnen tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Zo willen wij een stukje Zuid-Afrika naar Nederland halen en samen met jullie delen.

Geniet!

Barbara Kivits en Mark van Loon
over_ons