Diemersfontein
logo-diemersfontein
Diemersfontein gelegen in Wellington in de schaduw van het enorme Hawekwa Gebergte met schitterende uitzichten over zowel de Du Toit’s Kloof als de Bains Kloof. Diemersfontein is al 3 generaties lang in de Sonnenberg familie, gestart als een rozen en azaleafarm, naar een luxe landhuis met wijngaard tot volledig wijnestate in beheer van David Sonnenberg. Diemersfontein is het thuis van de koffie en chocolade pinotage waar zij enorm veel prijzen mee in de wacht hebben gesleept. Ook hun andere wijnen worden geroemd om hun bijzondere smaak en hebben de nodige medailles behaald. Francois Roode is de wijnmaker van Diemersfontein samen met Lauren Hulsman. Ons assortiment van Diemersfontein: Diemersfontein Range
Chenin Blanc Pinotage
Harlequin Shiraz
Merlot
Carpe Diem Range
Chenin Blanc Viognier
Windmeul Cellars
windmeul_logo
Windmeul Cellars is gelegen aan de voet van de Paarlberg. De Windmeul als wijn estate is opgericht in 1944 en is nu uitgegroeid tot een wijnbedrijf met een capaciteit van 14 500 ton druiven, komende van 1700 hectare wijnvelden. Abraham van Heerden is de wijnmaker van de Windmeul en maakt een grote variëteit prijswinnende wijnen. Ons assortiment van Windmeul:
Mill rosé Shiraz
Chenin Blanc Shiraz Reserve
Chardonnay Pinotage Reserve
Chenin Blanc Reserve The Legend
Cabernet Sauvignon/Merlot Pinotage
Saronsberg
landskroon_logo
Saronsberg is vernoemd naar de berg waar het estate aan de voet gelegen is in het plaatsje Tulbagh, een oude wijnregio op 120 kilometer afstand van Kaapstad en wat ooit het toneel was van Zuid Afrikaanse grootste aardbeving in 1969. Saronsberg is een prachtig modern wijnestate, wat vele prijzen in de wacht sleept en uitgeroepen tot één van de mooiste estates. Ons assortiment van Saronsberg:
Provenance Earth in Motion Sauvignon Blanc/Chenin Blanc Provenance Seismic Rooi
Saronsberg Viognier Provenance Shiraz
Provenance Pinotage Rosé Full Circle
Stellenbosch Vineyards
Stellenbosch Vineyards, gelegen in het bekende Stellenbosch op steenworp afstand van de zee, is een van de oudste wijnestates in Stellenbosch en tevens ook een van de grootste wijnproducenten van de regio. Zij onderscheiden zich door juist meerdere lijnen te produceren en wij importeren de specials van de wijnmakers. Zij hebben twee wijnmakers, Abraham de Villiers en Bernard Claasen. Allebei zeer gedreven om de mooiste wijnen te maken die vele medailles in de wacht slepen. Ons assortiment van Stellenbosch Vineyards:
Sauvignon Blanc Bushvine Pinotage
Chardonnay Unwooded Credo Chenin Blanc
Credo Chardonnay Credo Shiraz Merlot Viognier
Credo Shiraz
Louisvale Gelegen aan de voet van de Stellenbosch Mountains in Devon Valley ligt het schitterende estate van Louisvale Wijnen, home of the chardonnay. Alle druiven van Louisvale worden met de hand geplukt en gemaakt door wijnmaker Simon Smith, wat resulteert in bijzonder mooie wijnen in alle variaties op Chardonnay, unwooded, lightly wooded of wooded. Ook hun MCC is zeker het proeven waard. Ons assortiment van Louisvale:
MCC Brut MCC Brut Rosé
Sauvignon Blanc Unwooded Chardonnay
Chavant Chardonnay Reserve
Merlot
Ayama Wines Ayama wines gelegen in Voor Paardeberg in Paarl is het kleine estate van Michela en Attilio die in 2004 verliefd werden op Zuid Afrika en de farm die zij nu vol passie runnen. Zij maken bijzondere wijnen met hun Italiaanse achtergrond.  Een stukje Italië in Zuid-Afrika. ons assortiment van Ayama:
Viognier Leopard Spot Grenache Blanc
Vermentino Petite Shiraz
Carignan
Jacaranda Jacaranda wijnestate is gelegen aan de voet van de Groenberg Mountain in Wellington. De naam komt van de vele jacaranda bomen die groeien rondom het estate. Met 3,2 hectare wijnstokken is dit het kleinste geregistreerde wijnestate van Zuid-Afrika. Met liefde en passie maken René en Birgit de bijzondere wijnen van dit estate.
Chenin Blanc Cuvee Rouge
Rebel